top of page

Årets kokbok är på gång
 

Nu kan du skriva in dina uppgifter nedan.  Vi behöver dessa för distribution och senare för debitering.

Nordin_Book.jpg

Bokens pris blir ca 465 kronor


Nu har vi fastställt priset.
 

Vår tyska förläggare har redan utsett boken till årets vackraste bok och en bok av drömmar och magi. Läs också om vårt 'dream team' som varit med och skapat 'Matlängtan'.

a dream book –
a magic book

Maria Lottermoser, Books and More

Matlängtan
vår resa till det italienska livet

Nu börjar boken ”koka”. Jag vet, jag vet, denna publikation har dragit ut på tiden. Det beror dels på att jag och Carina också driver ett hotell och  en minirestauration i Italien, platsen där boken kommit till.

Våra vackra kullar, underbara råvaror, våra minnen och våra mest kära recept har liksom utgjort fundamentet till denna bok, som snart är klar för tryckeriet.

Vi har ställts inför praktiska, men dock trevliga problem. Vi har fått en så stor mängd förbeställda böcker att posten i Montegiorgio inte klarar av att hantera alla böcker. Vi behövde ett förlag, som med rutiner, kunskap och logistik hjälper oss med det praktiska.

'Own your book' är framtidens bokutgivning, ett bokförlag som startades av Anette Nyberg. Genom hennes erfarenhet, nätverk och kontaktytor kan vår bok nå nya försäljningsytor, något som är viktigt då boken har en internationell ambition och layout.

Nu tar vi ett nytt steg för kokboken. Vi behöver ta in alla adresser och telefonnummer för distribution och senare debitering. Alla som förbeställt kokboken måste fylla i sina uppgifter. Tack för din hjälp.

Och du som inte än är bland de lyckliga, gör din förbeställning nu.

Bokens pris blir:
465 kronor

_Y4A7028_skiss.jpg

Fyll i formuläret för beställning av årets vackraste kokbok

arrow&v
arrow&v

Thanks for submitting!

bottom of page